6te si kupuvam kola,no se 4udq kva da e-mn me kefi alfata no sam 4uval 4e ne e mn nadejdna.a sa6to taka se dvuumq m/u 156,gtv i 147.spored vas koe e po dobroto i nqma lida e po dobre da si vzema mercedes ili ford ili ne6to drugo.pls daite mi savet kva kola da si vzema a ina4e nai me kefi alfata i po specialno 156-cata.thanks
Известие
Collapse
No announcement yet.
daite mi savet
Collapse
X
-
Писането на кирилица е задължително...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Толкова е изпръщял народа, че вече от Италия карат коли и ги продават в Германия. Та след всяка продажба джамбазите вдигат банкет за нов балък.
Това безумие за здравите коли карани в Германия е тъпотия.
Само за пример - от лугата по пътя често имат проблеми с радиатор, метални свръзки, ръжда и пр.
С брат ми караме втора алфа карана от "мърливи" италянци, които не поддържат коли и като гледам май са по-сполучливи от немските.
Comment
-
Колега , ОТК за немския пазар е различен с този за другите държави .Има допълнителни изисквания, подони като за Америка.И да не забравяме че Германия е единствената държава без ограничение на СКОРОСТА.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Последната ми кола от Германия, в момента в който стъпи В България отиде на сервиз и съм дал 2000лв за ново окачване и други дребни, но скъпи проблеми, а Алфичката е от Италия и се оказа по-здрава от Пежото на баща ми, а то е 607 2004г, все пак от кола до кола има мноооого голяма разлика!
И както е казано: "Кола, жена и лубеница, се взимат на късмет!"156 V6 turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от 136Колега , ОТК за немския пазар е различен с този за другите държави .Има допълнителни изисквания, подони като за Америка.И да не забравяме че Германия е единствената държава без ограничение на СКОРОСТА.
А постановката за поддръжката за да държи на високи скорости е просто смешна. Надали италянеца, само защото яде макарони ще качи жана си и децата си в кола, която не е изправна.
Вече и техния стандарт е доста висок и поддръжката на автомобил не е непостижима.
Comment
Comment